Pavlova

Tid: 4 timer og 30 minutter

Antal personer: 6

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave en portion aquafaba skum
  2. Aquafaba skummet fordeles i en 22 cm cirkel på en bageplade med bagepapir. Bunden bages ved 150 °C i 40 min. Bunden tages ud af ovnen, når ovnen er afkølet.
  3. Pisk fløden og smør den på den afkølede marengsbund.
  4. Bærene skylles og dryppes fri for vand.
  5. Jordbærene skæres i kvarte og fordeles på flødeskummen på kagen. Blåbær og hindbær puttes hele på kage.
  6. Nødder og chokolade hakkes groft og drysses på kagen.
  7. Lad kagen hvile på køl 2-3 timer, inden den serveres.

Tip: Kun fantasien sætter grænser. Alle bær kan bruges til denne kage. Kiwi kan med fordel også bruges. Kombiner frugt, nødder og chokolade efter smag. Selve marengsbunden kan tilsættes hakkede nødder el. chokolade før den bages.