Æblekanelsnegle med marcipan

Tid: 1 time og 45 minutter

Styk: 20

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Sneglene dekoreres med hvid glasur
  2. Smelt becel i en gryde og tilsæt mælken og lun til fingervarm.
  3. Opløs gær i den lune mælk
  4. Riv 2 af æblerne og bland i
  5. Tilsæt sukker, salt og ælt hvedemel i lidt ad gangen
  6. Når dejen er glat og smidig stilles den til hævning i min. 1 time
  7. Lav remonce: Bland 2 revet æbler, revet marcipan, smør, brun farin og kanel.
  8. Lav glasur
  9. Når dejen har hævet rulles den ud i en 40x30 cm rektangel
  10. Remoncen smøres på. Lad den ene langside være fri for remonce, så den kan lukke op om rullen.
  11. Rul og skær ca. 20 skiver
  12. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve ca. 30 min.
  13. Bages ved 180 grader ved varmeluft i 25 min. (200 grader i alm. ovn).