Brownie

Tid: 1 time

Antal personer: 6

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 160°C varmluft (eller 180°C normal)
  2. Knus hørfrøene i en morter/minihakker. Hæld dem herefter over i en skål med vandet og lad blandingen trække i ca. 5 minutter
  3. Knus havregrynene i en morter og stil til side
  4. Smelt chokolade i en gryde eller i et vandbad. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet.
  5. Smelt smøret i en gryde eller i microovn. Bland det smeltede smør med sukker, hørfrøslim og brun farin og pisk det godt sammen.
  6. Brug en si til at sigte hvedemel, bagepulver og kakaopulver i sukkerblandingen mens der røres rundt. Bland herefter vanillesukker, havregryn og havremælk i.
  7. Tilsæt peanut butter, bagepulver og salt og rør grundigt sammen
  8. Hæld de mørke chocolate chips i blandingen og rør forsigtigt rundt.
  9. Hæld dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir, og bag den i ca. 40 minutter. Lad den køle helt af, før du serverer den.