Kartoffelsalat
Tid: 30 minutter
Antal personer: 4
Ingredienser:
- 1 mellemstort løg
- 2 dl neutral soya yoghurt
- 3 spsk mayonaise
- 750 g kartofler
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk sukker
- 1 tsk groft salt
- 1 smule friskkværnet peber
- 0.5 bundt purløg
- 1 stk tomat
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne skrælles, skæres i kvarte og koges til de er møre (ca. 10-12 min).
- Dressing: yoghurt, mayonaise, sennep, sukker, salt og peber røres sammen.
- Løg og purløg hakkes fint og røres i dressingen. Husk at gemme lidt purløg til pynt.
- Når kartoflerne er kogt, skylles de i koldt vand (og kan med fordel sættes på køl i en halv time).
- Kartoflerne skæres i små stykker og blandes i dressingen.
- Tomaten skylles og skæres i både. Kartoffelsalaten pyntes med tomat og purløg.