Klassisk Lasagne

Tid: 1 time og 15 minutter

Antal personer: 3

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Alle grøntsagerne gøres klar: • Løg og hvidløg hakkes fint • Gulerødder og champignoner rives på den grove side af rivejernet • Peberfrugt hakkes fint
  2. 1 dl oliven olie hældes op i et decilitermål og tilsættes efter opskriften.
  3. Løg, hvidløg og gulerødder svitses i en gryde med lidt oliven olie (fra decilitermålet).
  4. Lidt mere oliven olie tilsættes sammen med tomatpuren, for at brænde tomatpuren lidt af.
  5. De hakkede tomater, ketchup, peberfrugt og champignoner tilsættes i gryden.
  6. Alle tøre krydderier og den resterende oliven olie tilsættes.
  7. Bouillonterning og vand tilsættes, og der røres godt rundt for at opløse terningen.
  8. Soyagranulat tilsættes og røres godt i.
  9. Lav en bechamelsauce, mens "kødsovsen" simrer.
  10. "Kødsovsen" smages til med salt og peber.
  11. Lasagnen lægges sammen: *Bechamelsauce, plader, "kødsovs"*. *-* gentages 4 gange. Slut med bechamelsauce. Rasp drysses på.
  12. Bages ved 200°C varmeluft i ca. 35 min.

Tip: For en mere spicy version kan ½-1 tsk stødt chili tilsættes.