Kokos-karry med kikærter og søde kartofler

Tid: 1 time

Antal personer: 3

Kilde: Kogenbogen: Oh She Glows Every Day

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Løg tilsættes og steges i nogle minutter til de bliver klare.
  2. Løg og hvidløg hakkes fint
  3. Ingefær skrælles med en ske (prøv det - det virker!) og rives fint.
  4. De søde kartofler skrælles og skæres i 1-2 cm tern.
  5. Spidskommen og sesamfrø steges i kokosolie i 1 min. i en pande, der kan komme låg på eller en gryde.
  6. Løg, hvidløg, ingefær, gurkemeje og koriander tilsættes og steges godt sammen.
  7. Kikærter, hakket tomater, kokosmælk og søde kartofler tilsættes retten. Lad retten simre i 20 min. under låg.
  8. Skyl spinaten og tilsæt den til retten efter 20 minutters simretid.
  9. Retten smages til med salt og peber.
  10. Lime skæres i både og serves i en skål ved siden af. Limesaft er et rigtig vigtig finish til retten.

Tip: Serveres med ris eller bulgur Hvis du har hele spidskommen frø bruges 1 spsk i stedet for sesamfrø og stødt spidskommen.