Knus hørfrøene i en morter/minihakker. Hæld dem herefter over i en skål med vandet og lad blandingen trække i ca. 5 minutter
Knus havregrynene i en morter og stil til side
Smelt chokolade i en gryde eller i et vandbad. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet.
Smelt smøret i en gryde eller i microovn. Bland det smeltede smør med sukker, hørfrøslim og brun farin og pisk det godt sammen.
Brug en si til at sigte hvedemel, bagepulver og kakaopulver i sukkerblandingen mens der røres rundt. Bland herefter vanillesukker, havregryn og havremælk i.
Tilsæt peanut butter, bagepulver og salt og rør grundigt sammen
Hæld de mørke chocolate chips i blandingen og rør forsigtigt rundt.
Hæld dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir, og bag den i ca. 40 minutter. Lad den køle helt af, før du serverer den.