Start med at sætte risene til at koge (2 dele vand for hver del ris).
Hak løg, hvidløg, peberfrugt og jalapeños.
Svits hvidløg og løg på en pande med olie indtil gylden (ca. 5 minutter).
Tilsæt spidskommen og chili og rør imens krydderierne brændes af (ca. 20 sekunder).
Tilsæt peberfrugt, hakkede jalapeños, sorte bønner og kidneybønner (Husk at dræne bønnerne for vandet). Vent på at retten simrer, og smag da til med salt og peber. Lad retten simre i 5 minutter, og sluk så blusset.
Opvarm det ønskede antal wraps/tortillas i 15 sek. i mikroovn.
Placer nu en bund af ris på hver wrap/tortilla. Læg et lag bønnefyld ovenpå, og top derefter med soya crème fraîche, guacamole, tomat salsa og til sidst frisk koriander. Fold siderne på wrappen ind først, og rul den da rundt for at skabe den endelige burrito.