Butterdejspakker med svampefyld
Tid: 1 time
Styk: 9
Ingredienser:
- 1 fed hvidløg
- 1 stk løg
- 200 g blandede svampe
- 1 dåse brune bønner / kidney bønner
- 3 store spsk smør
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret timian
- 1 tsk tørret basilikum
- 0.25 tsk smoked paprika
- 4 spsk sesamfrø
- 0.5 spsk sennep
- 3 spsk rasp
- 1 smule friskkværnet peber
- 1 tsk groft salt
- 1 rulle butterdej
Fremgangsmåde:
- Løg og hvidløg hakkes fint. Svampene renses og hakkes fint.
- Ovnen tændes på 200°C varmluft
- Løg, hvidløg og de brune bønner steges på en pande med smør. Efter 1 minut moses bønnerne med en gaffel eller lignende.
- Efter yderligere 3 minutter tilsættes svampene, olivenolien og krydderierne
- Til sidst røres sennep, rasp og 2 ud af de 4 spsk sesamfrø på panden.
Tilsæt salt og peber.
- Butterdejen rulles ud og deles i 9 stykker. Fyldet fordeles, butterdejen lukkes omkring fyldet og vendes med lukningen nedad.
- Pakkerne pensles med vand, drysses med sesamfrø og bages i 15-20 min. ved 200°C til de er gyldne.