Butterdejspakker med svampefyld

Tid: 1 time

Styk: 9

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Løg og hvidløg hakkes fint. Svampene renses og hakkes fint.
  2. Ovnen tændes på 200°C varmluft
  3. Løg, hvidløg og de brune bønner steges på en pande med smør. Efter 1 minut moses bønnerne med en gaffel eller lignende.
  4. Efter yderligere 3 minutter tilsættes svampene, olivenolien og krydderierne
  5. Til sidst røres sennep, rasp og 2 ud af de 4 spsk sesamfrø på panden. Tilsæt salt og peber.
  6. Butterdejen rulles ud og deles i 9 stykker. Fyldet fordeles, butterdejen lukkes omkring fyldet og vendes med lukningen nedad.
  7. Pakkerne pensles med vand, drysses med sesamfrø og bages i 15-20 min. ved 200°C til de er gyldne.