Chana Masala

Tid: 30 minutter

Antal personer: 4

Kilde: https://www.valdemarsro.dk/chana-masala/

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Hak løg og hvidløg fint. Skræl ingefær og riv det fint. Dræn kikærterne og skyl dem.
  2. Steg løg og spidskommen i en gryde med olivenolien i ca. 1 minut
  3. Tilsæt hvidløg, ingefær, koriander, kardemomme, gurkemeje og garam masala
  4. Tilsæt hakkede tomater, kikærter og grøntsagsbouillon
  5. Rør grundigt rundt i retten og lad den komme i kog. Lad nu retten simre i 20 minutter uden låg.
  6. Tilsæt sukker. Smag endelig til med salt og peber.
  7. Server med ris, creme fraiche og friske korianderblade

Tip: Tilsæt 1 stk rød chili hvis retten ønskes mere kraftig