Chokoladekage

Tid: 45 minutter

Styk: 1

Kilde: https://miasommer.wordpress.com/2012/05/15/chokoladekage

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Så snart kagen er kommet ud af ovnen spredes det resterende hakkede mørke chokolade (50g) ud over kagen og smøres i et jævnt lag så snart det er smeltet
  2. Bland de tørre ingredienser (hvedemel, sukker, kakaopulver og bagepulver)
  3. Smelt smørret og tilsæt den til de tørre ingredienser sammen med havremælk og most banan
  4. Hak den mørke chokolade groft og put halvdelen i kagedejen (50g)
  5. Hæld dejen i et ildfast fad eller kageform (ca. 20x30cm) og bages ved 180 grader i ca. 30 min

Tip: Der kan eventuelt kommes 100g hakkede valnødder i hvis du ønsker mere tekstur.