Når kikærtevandet er helt stift, piskes flormelis i og fintrevet citronskal. Hæld aquafabaen i en skål og stil den til side for en kort stund.
Pisk fløden til flødeskum.
Halver citronen og pres saften ud i en kasserolle. Tænd for blusset og varm den langsomt op.
Udblød agar agar i lunkent vand og hæld det i den opvarmede citronsaft. Skru lidt op for temperaturen og pisk alt hvad du kan i ca. 1 min tid. Tag gryden af varmen og tjek om der er kommet uønskede klumper deri. Hvis dette er tilfældet, vil jeg anbefale, at du hælder det igennem en si, inden det hældes ned til flødeskummet.
Bland alle ingredienserme sammen, og pisk det hele godt igennem.
Hæld fromagen i en skål og stil den på køl i 1 1/2 times tid.
Pynt fromagen med flødeskum (der skulle gerne være noget tilbage, hvis du er startet med en hel brik piskefløde).