Couscous

Tid: 35 minutter

Antal personer: 4

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Ovnen tændes på 100 grader varmeluft.
  2. Tomaterne skylles, halveres og kommes i et ovnfast fad. Tomaterne krydderes med rosmarin, olie, salt og peber. De bages i 30 minutter.
  3. Couscousen kommes i en skål (evt. den skål salaten skal serveres i) og overhældes med kogt vand. Lad det trække i 10 min. og rør derefter med en gaffel.
  4. Kålen skylles og koges som et helt stykke i 1-2 minutter.
  5. Forårsløgene skæres i tynde skiver.
  6. Når kålen er kogt, skæres den i skiver. Nogle af stykkerne bliver lidt store, så de kan have brug for et ekstra snit.
  7. Når tomaterne er færdige blandes det hele i couscousen. Salaten serveres helst efter nedkøling.

Tip: Retten er bedst, når den er afkølet.