Friske forårsruller

Tid: 30 minutter

Antal personer: 4

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Kog nudlerne
  2. Snit kål, hvidløg og ingefær fint
  3. Varm olien op i en pande og steg hvidløg og ingefær. Tilsæt kål og nudler. Drys med sesamfrø.
  4. Skær gulerod, agurk, peberfrugt, avokado og mango i 5 cm lange og tynde stave.
  5. Peanutsaucen: Snit hvidløg og ingefær fint. Bland dem med peanutbutter, soyasauce og limesaft.
  6. Rispapirene dyppes i lunet vand lige inden brug i 3 sekunder.
  7. Forårsruller laves ved at fyldet lægges på midten af det opblødte rispapir og bagkanten foldes om, så siderne og til sidst forkanten.

Tip: Peanutsaucen kan bruges som fyld eller dyppelse.