Græskarsuppe

Tid: 40 minutter

Antal personer: 3

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Skyl græskaret, rens det for kerner og skær det ud i 1-2 cm terninger (behold skrallen på).
  2. Løg, hvidløg, ingefær og chili skæres i grove stykker og svites et par minutter i lidt olie i en gryde.
  3. Græskarstykkerne kommes i gryden og svites et par minutter, mens krydderierne tilsættes.
  4. Grøntsagsboullionen tilsættes (0,5 L kogende vand og 1 boullionterning) og retten for lov at koge i 15-20 min.
  5. Når græskarene har kogt blendes suppen og kokosmælken røres i. Kog igen suppen i 2 min., smag til med salt og suppen er klar til servering.

Tip: Suppen kan serveres med hakket persille og bagt græskar i tern; 1/2-1 græskar skrælles og bages i ovnen ved 200 grader i 20 min.