Havrecookies
Tid: 30 minutter
Styk: 40
Kilde: Grøn Glæde
Ingredienser:
- 2 dl brun farin
- 1 dl sukker
- 0.5 dl rapsolie
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 stk banan
- 1 tsk kanel
- 3.5 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 0.5 tsk salt
- 5 dl havregryn
- 200 g paranødder
- 3 spsk vand
Fremgangsmåde:
- Bland farin, sukker, vanilje og olie.
- Mos bananen og rør den i.
- Bland mel, bagepulver, kanel og salt i.
- Rør til sidst havregryn og hakkede nødder i sammen med vandet.
- Med en ske placeres klumper af dejen og trykkes falde på en bageplade. Brug bagsiden af skeen og dyp den i vand i mellem, så dejen ikke hænger fast.
- Bag i 13-15 min ved 180°C.
- Lad dem køle af før du tager dem af pladen.