Halvdelen af smøret (50 g) smeltes i mikrobølgeovn eller i en gryde
Gæren opløses i vandet i en skål
Salt, sukker og smeltet smør tilsættes og røres rundt til salt og sukker er opløst
Hvedemel tilsættes lidt ad gangen og røres grundigt i
Dejen dækkes med et viskestykke og stilles til hævning et lunt sted i 45-60 min.
Mens dejen hæver laves kagecreme og kanelfyld
Kanelfyld: Rør 50 g smør sammen med brun farin og kanel
Kagecreme: Pisk kagecremespulver og mælk godt sammen min. 1 min. og stil det på køl min. 30 min.
Når dejen er hævet, rulles den ud i en rektangel 40x20 cm (husk mel på bordet, så det ikke hænger fast)
Hele overfladen dækkes af et lag kanelfyld og efterfølgende et lag kagecreme (hver en millimeter skal dækkes)
Nu rulles dejen på den lange side og skæres i 2 cm tykke skiver
Hvis du ønsker almindelige kanelsnegle springes dette step over.
Et tærtefad smøres med smør/margarine eller olie.
Læg kanelsneglene i det smurte tærtefadet eller på en bageplade beklædt med bagepapir (almindelige kanelsnegle)
Kagen bages ved 200°C almindelig ovn i 25-30 min. Bager du sneglene enkeltvis bages de kortere tid (20-25 min).