Karry med nudler

Tid: 30 minutter

Antal personer: 4

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Hak løg i aflange skiver, og hvidløg og ingefær fint. Hak også tofu i små plader.
  2. Varm en wokpande (eller en gryde) op til høj varme og tilsæt kokosolie. Når olien er varm tilsættes karrypastaen. Tilsæt kort efter ingefær, hvidløg, løg og tofu.
  3. Fyld en gryde med vand og tænd for varmen for at få det til at koge.
  4. Tilsæt de frosne grøntsager til wokpanden og rør rundt.
  5. Efter 5 minutter tilsættes kokosmælken sammen med peanut butter til wokgryden.
  6. Put nudlerne i gryden med kogende vand og lad dem koge i ca. 3 minutter.
  7. Halver en lime og pres en halvdel i wokgryden. Rør godt rundt og smag da til med salt og peber.
  8. Når nudlerne er færdige hældes vandet fra. Bland nu nudlerne i wokgryden.
  9. Skær bananen i skiver og tilsæt banan og cashewnødder til wokgryden. Bland det hele godt sammen og sluk for varmen. Vent 2 minutter og server.

Tip: Der kan også bruges andre former for karrypasta, fx Massaman eller rød karry.