Kokos-karry med kikærter og søde kartofler

Tid: 1 time

Antal personer: 3

Kilde: Kogenbogen: Oh She Glows Every Day

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Løg og hvidløg hakkes fint.
  2. Ingefær skrælles med en ske (prøv det - det virker!) og rives fint.
  3. De søde kartofler skrælles og skæres i 1-2 cm tern.
  4. Spidskommen og sesamfrø steges i kokosolie i 1 min. i en gryde.
  5. Løg og hvidløg tilsættes og steges i nogle minutter til de bliver klare.
  6. Ingefær, gurkemeje og koriander tilsættes og steges godt sammen.
  7. Kikærter, hakket tomater, kokosmælk og søde kartofler tilsættes retten. Lad retten simre i 20 min. under låg.
  8. Skyl spinaten og tilsæt den til retten efter 20 minutters simretid.
  9. Retten smages til med salt og peber.
  10. Lime skæres i både og serves i en skål ved siden af. Limesaft er et rigtig vigtig finish til retten.

Tip: Serveres med ris eller bulgur. Hvis du har hele spidskommen frø bruges 1 spsk i stedet for sesamfrø og stødt spidskommen.