Kokossuppe
Tid: 30 minutter
Antal personer: 3
Ingredienser:
- 100 g brune champignoner
- 2 cm frisk ingefær
- 1 stang citrongræs
- 1 håndfuld friske koriander
- 0.5 stk frisk chili
- 3 stk limeblade
- 3 spsk soyasauce
- 2 spsk limesaft (svt. 0,5 limefrugt)
- 0.5 stk grøn peberfrugt
- 1 dåse kokosmælk
Fremgangsmåde:
- Champignonerne vaskes og deles i 4.
- Ingefær skrælles og hakkes/rives fint
- Citrongræs skæres i 3 cm skrå stave, så de er til at tage fra.
- Koriander skylles og hakkes groft
- Chilien skylles og skæres i tynde ringe
- Peberfrugten skylles og skæres i tynde strimler.
- Kokosmælken hældes i en gryde og varmes op ved svag varme
- Alle ingredienser tilsættes kokosmælken, og rette skal smire i 10 min.
Tip: Tilsæt mere lime og chili efter smag. Persille kan bruges i stedet for koriander.