Kyllinge-fri Lasagne
Tid: 1 time og 15 minutter
Antal personer: 4
Ingredienser:
- 1 stort løg
- 1 stk bladselleri
- 1 dl olivenolie
- 0.5 stk peberfrugt
- 300 g frossen spinat
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse tomatpure
- 2 spsk ketchup
- 1 tsk oregano
- 1 tsk tørret basilikum
- 125 g soyagranulat
- 2 dl vand
- 1 portion bechamelsauce
- 14 stk lasagneplader
- 4 spsk rasp
Fremgangsmåde:
- Løg og bladselleri hakkes og svites i lidt olie i en gryde
- Den frosne spinat hakkes groft og tøes op i gryden.
- Peberfrugten hakkes fint og tilsættes
- De hakkede tomater, tomatpure og ketchup tilsættes i gryden
- Oregano og basilikum tilsættes.
- Soyagranulat, vand og resten af olien tilsættes
- Lad retten simre mens bechamelsauce tilberedes
- Lasagnen lægges sammen: *Bechamelsauce, plader og "kødsauce"*. *-* gentages 4 gange. Afslut med bechamelsauce og drysses med rasp.
- Lasagnen bages ved 180 grader varmluft i ca. 35 min.