Mexikansk Quinoa Chili
Tid: 30 minutter
Antal personer: 4
Ingredienser:
- 1 Spsk olivenolie
- 2 Fed hvidløg
- 1 stk rød chili
- 250 ml quinoa
- 250 ml grøntsagsbouillon
- 1 dåse sorte bønner
- 1 dåse kidneybønner
- 1 dåse hakkede tomater
- 0.5 tsk spidskommen
- 1 stk avocado
- 0.5 stk lime
- 1 håndfuld frisk koriander
- 1 stk løg
Fremgangsmåde:
- Varm olivenolie i en gryde ved medium varme. Tilsæt løg, hvidløg og chili og rør rundt i 1 minut.
- Tilsæt quinoa, grøntsagsbouillon, bønner, hakket tomat og spidskommen. Smag til med salt og peber.
- Vent indtil retten koger, læg låg på og skru varmen ned. Lad retten simre i 20 minutter.
- Tilsæt avocado, lime juice og koriander. Rør rundt og server retten.