Mocca Fragelité

Tid: 4 timer og 40 minutter

Antal personer: 8

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave en portion aquafaba skum
  2. Når aquafaba skummet er færdigt, fordeles det i 3 bunde. Bundene bages ved 170 grader i 20 min. Bundene tages ud af ovnen, når ovnen er kølet ned.
  3. Smørcremen: Nougaten smeltes i et vandbad. Smør og flormelis piskes sammen til en luftigmasse. Der laves et stærkt espressoshot med kogt vand og instant coffee. Den smeltede nougat og espressoshottet piskes i smørcremen, og der piskes min. 10 minutter.
  4. Når bundene er kølet af lægges kagen sammen. Brug en sprøjtepose med et 2 cm stort hul. [Bund - creme - bund - creme - top]. Der gemmes ca. 1-2 dl creme til at smøre uden på kagen. Kagen stilles på køl i min. 3 timer (gerne til dagen efter).
  5. Hasselnødderne ristes på en pande, så skallerne kan nulres af. Hasselnødderne hakkes fint i en food processor/minihakker.
  6. Når kagen har stået nogle timer smøres resten af mocca cremen på siderne og toppen, og hasselnødderne klistres på. Der drysses med flormelis på toppen (brug en lille si).

Tip: Bundene til denne dessert kan med fordel laves dagene før.