Ombygningskage

Tid: 35 minutter

Antal personer: 3

Kilde: https://albertestengaard.dk/vegansk-banankage

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180 grader
  2. Smelt smøret i mikroovnen eller lille gryde og sæt til side så den kan køle lidt
  3. Mos bananen i en skål, hvor al dejen kommer til at være
  4. Tilsæt sukker, vaniljesukker og citronsaft og pisk med el-pisker
  5. Lav en melblanding: Mel, bagepulver, natron og salt.
  6. Tilsæt melblandingen lidt ad gangen og pisk til homogen masse.
  7. Hak chokoladen (og eventuelle valgfrie nødder).
  8. Tilsæt smørret og vend rundt med en ske.
  9. Tilsæt chokoladen og vend rundt med en ske.
  10. Smør en lille kageform med lidt olie eller smør og kom dejen i formen
  11. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20-25 min.
  12. Pyntes med glasur og drys

Tip: Der kan også tilsættes 10-15 g hakkede nødder efter eget valg.