Paneret knoldselleri
Tid: 1 time
Antal personer: 3
Ingredienser:
- 1 stk knoldselleri
- 1 dl hvedemel
- 1 dl mælk
- 1 dl rasp eller panko
- 1 god mængde rapsolie
- 1 smule salt
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200°C alm. ovn.
- Knoldsellerien skrælles og skæres i 1 cm tykke skiver. Skiverne fordeles på en bradepande beklædt med bagepapir og bages i ovnen i 15-20 min.
- Mens knoldsellerien bages forberedes en paneringsstation: 1 tallerken med hvedemel, 1 tallerken med mælk og 1 tallerken med rasp eller panko.
- Når knoldsellerien er bagt paneres de med 1. hvedemel, 2. mælk og 3. rasp/panko.
- De panerede knoldselleri steges på en pande i rigeligt olie ved let til moderat varme. Saltes lidt og serveres.
Tip: Serveres med citronbåde