Pizza

Tid: 2 timer og 20 minutter

Styk: 2

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Opløs gæren i vand og tilsæt salt, olie og citronsaft.
  2. Melet røres i. Brug evt. lidt ekstra mel til at forme en klump før dejen stilles til hævning.
  3. Dejen skal hæve 2 timer tildækket af husholdningsfilm.
  4. Ovnen tændes ved 250 grader varmluft. Bruges der bagesten skal ovnen tændes i god tid, så stenen kan varmes godt op.
  5. Når dejen er hævet håndteres dejen ved at tilsætte majsgryn. Dejen deles i to portioner og rulles ud.
  6. Tomatpuré og ketchup blandes i en skål og smøres på pizzabunden
  7. Tilsæt ønsket fyld
  8. Slut af med ostesauce og masser af oregano.
  9. Pizzaerne bages enkeltvis ved 250 grader i 5-7 min.