Rich Salad

Tid: 45 minutter

Antal personer: 3

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Quinoa skylles og koges i 12 min. - uden at løfte låget, skal de hvile yderligere 5 min. før de er færdige. Lad dem køle ned.
  2. Den søde kartoffel skrælles og skæres i små stykker og steges i olie på en pande.
  3. Frø og grofthakket nødder ristes på panden, når den søde kartoffel er færdig.
  4. Tomater/soltørret tomater, avokado, agurk skæres i små stykker.
  5. Bønnerne drænes/skylles. Hvis frosne edamame bønner skal de koges nogle minutter.
  6. Salaten anrettes på et fad med quinoa som bund og hakket frisk persille som top. Resten ind i mellem.
  7. Der laves en portion gomadressing

Tip: Quinoa som base og herefter er det kun fantasien som sætter grænser. Aubergine eller broccoli er også superlækkert sammen med sød kartoffel. Frø: sesam, græskarkerner, solsikkekerner. Nødder: mandler, hasselnødder, cashewnødder, valnødder. Bønner: edamame, sorte, kidney, grønne. Salaten serveres med gomadressing og evt. rødløg eller forårsløg ved siden af.