Risotto

Tid: 30 minutter

Antal personer: 3

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Snit løg fint. Rengør svampe og asparges og skær dem i ½-1 cm stykker.
  2. Varm olie i en gryde og svits løg til de er let gyldne.
  3. Tilsæt ris og svits dem let gyldne (2-3 min.).
  4. Tilsæt hvidvin og rør godt rundt til den er absorberet.
  5. Boullionterning og lidt kogt vand tilsættes og røres godt rundt. Tilsæt nu lidt af vandet lidt af gangen til al vandet er absorberet.
  6. Svampe, ærter og asparges tilsættes, når det sidste vand er tilsat.
  7. Efter 5 min. tilsættes fløde og gærflager.
  8. Smag til med salt og peber.

Tip: Brug gerne østershatte, kantareller og brune/hvide champignoner. Pynt med frisk persille.