Sommersalat
Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
Ingredienser:
- 1 pose feldsalat
- 0.5 lille fennikel
- 100 g sukkerærter
- 1 stk pære
- 1 stk avokado
- 100 g blåbær
- 100 g pekannødder
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- 0.5 tsk salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
- Skyl salaten og kom den i et fad.
- Skær fennikelen i meget tynde skiver, halvér sukkerærterne på langs. Skær pære og avokado i tynde skiver.
- Bland det hele sammen med salaten i fadet sammen med blåbærrene.
- Rør citronsaft, olie, salt og peber sammen til en dressing og kom den på salaten.
- Hak pekannødderne groft eller fordel dem hele på salat inden servering. Nødderne kan med fordel ristes på en pande, for at give mere smag.
Tip: Pekannødder kan erstattes med valnødder