Spaghetti i Svampe-flødesovs
Tid: 35 minutter
Antal personer: 2
Ingredienser:
- 250 g spaghetti
- 1 mellemstort løg
- 200 g champignoner
- 60 g soltørrede tomater
- 2 spsk olivenolie
- 250 ml fløde
- 1 dl hvidvin
- 75 g frisk spinat
- 2 spsk gærflager
- 1 tsk salt
- 1 smule peber
Fremgangsmåde:
- Start med at koge spaghettien
- Hak løget fint
- Rens svampene og skær dem ud i 1-2 cm store stykker
- Varm olien på en pande og steg løgene i nogle minutter
- Tilsæt svampene og steg dem til de bliver let gyldne
- Mens svampene steger, hakkes soltørret tomater moderat og tilsættes
- Kom hvidvinen på panden og lad det koge lidt ind nogle minutter
- Tilsæt fløde og spinat
- Når spinaten er faldet sammen tilsættes den kogte spaghetti, gærflager, salt og peber
- Blandt godt rundt og server
Tip: Hvidvin kan udelades hvis børn skal spise med