Sprøde auberginer

Tid: 45 minutter

Antal personer: 2

Kilde: https://minimalistbaker.com/vegan-eggplant-parmesan

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Auberginen vaskes og skæres i 0,5 cm skiver. Skiverne saltes på hver side og sættes til side i 10 min.
  2. Forbered din paneringsstation: 1. Mel i den første skål 2. mælk og majsstivelse i den anden skål 3. panko, gærflager, oregano og salt i den sidste skål.
  3. Tænd for ovnen på 200°C (alm. ovn). Beklæd en bageplade med bagepapir.
  4. Når aubergineskiverne har stået 10-15 min. skylles og vrides de. Dup dem evt. tørre med et rent viskestykke.
  5. Aubergineskiverne dyppes nu først i mel, så i mælk og til sidst i brødkrummerne. Fordel dem på bagepladen og stil dem i ovnen.
  6. Kog pastaen som anvist på pakningen.
  7. Kom tomatsaucen i en lille gryde og opvarm ved svag varme.
  8. Opvarm en pande til medium varme og kom lidt olivenolie på. Når panden er varm, tages 4-5 skiver aubergine ud af ovnen og steges sprøde i 2 minutter på hver side. Når de er stegt kommes de tilbage i ovnen og en ny portion aubergineskiver kommes på panden. Tilsæt olivenolie ind i mellem. Fortsæt til alle skiverne har været på panden.
  9. Pynt retten med frisk basilikum.