Auberginen vaskes og skæres i 0,5 cm skiver. Skiverne saltes på hver side og sættes til side i 10 min.
Forbered din paneringsstation: 1. Mel i den første skål 2. mælk og majsstivelse i den anden skål 3. panko, gærflager, oregano og salt i den sidste skål.
Tænd for ovnen på 200°C (alm. ovn). Beklæd en bageplade med bagepapir.
Når aubergineskiverne har stået 10-15 min. skylles og vrides de. Dup dem evt. tørre med et rent viskestykke.
Aubergineskiverne dyppes nu først i mel, så i mælk og til sidst i brødkrummerne.
Fordel dem på bagepladen og stil dem i ovnen.
Kog pastaen som anvist på pakningen.
Kom tomatsaucen i en lille gryde og opvarm ved svag varme.
Opvarm en pande til medium varme og kom lidt olivenolie på. Når panden er varm, tages 4-5 skiver aubergine ud af ovnen og steges sprøde i 2 minutter på hver side. Når de er stegt kommes de tilbage i ovnen og en ny portion aubergineskiver kommes på panden. Tilsæt olivenolie ind i mellem. Fortsæt til alle skiverne har været på panden.