Tomatsuppe med linser
Tid: 30 minutter
Antal personer: 6
Ingredienser:
- 2 spsk olie
- 4 stk små kartofler
- 1 stk gulerod
- 1 dåse tomatpure
- 1 stk rødløg
- 2 fed hvidløg
- 2 stk friske tomater
- 2 cm frisk ingefær
- 1 stk frisk chili
- 1 L grøntsagsbouillon
- 2 dl røde linser
Fremgangsmåde:
- Hak løg og hvidløg groft.
- Brand tomatpuren af i lidt olie og tilsæt løg og hvidløg.
- Tomater, ingefær og chili skæres i grove stykker og tilsættes.
- Bouillonen tilsættes, og det hele skal smires i 5 min. før det blendes.
- Linserne koges i 10 min. i suppen.
- Herefter tilsættes kartofel- og gulerodstern og koges i 7 min.
- Smag til med salt og peber
Tip: Serveres med et grønt drys og lune flutes