Vegansk spinat og tofu tærte

Tid: 1 time og 20 minutter

Antal personer: 4

Kilde: https://ohsheglows.com/2013/08/27/sun-dried-tomato-mushroom-and-spinach-tofu-quiche/

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Lav en vegansk tærtebund og sæt den i ovnen
  2. Put tofu i en food processor og blend indtil den er cremet. Tilsæt en smule plantemælk hvis det er nødvendigt for at få den rigtige konsistens.
  3. Hak løg, hvidløg, forårsløg og soltørrede tomater fint. Hak champignoner groft.
  4. Varm en pande godt op og steg løg og hvidløg i olien i et par minutter
  5. Tilsæt champignoner og salt og steg i 10-12 minutter (indtil det meste af vandet er fordampet)
  6. Tilsæt krydderier, pinjekerner, soltørrede tomater, spinat og gærflager og blandet det hele godt sammen. Steg indtil spinaten er faldet sammen.
  7. Tag panden af blusset og bland tofuen i
  8. Fyld tærtebunden med fyldet i et jævnt lag og bag ved 190°C varmluft i ca. 30 minutter