Zucchini kage

Tid: 40 minutter

Antal personer: 15

Billede af opskrift

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft
  2. Kartoffelmel opløses i vand. Kartoffelmelvandet, olie, sukker og vaniljesukker piskes sammen
  3. Mel, salt, bagepulver, natron, kanel blandes i en skål for sig og røres efterfølgende i sukkermassen.
  4. Squashene rives og røres i.
  5. Dejen fordeles i en bredepande beklædt med bagepapir.
  6. Kagen bages i 30 min. (170 grader varmluft)
  7. Topping: Drænet yoghurt, kokosolie, flormelis og vaniljesukker til toppingen røres sammen. Kokosolien skal være blød/flydende.
  8. Valnødderne hakkes groft.
  9. Når kagen er afkølet pyntes kagen med topping og valnødder.

Tip: Kagen kan tages til 'next level' ved også at pynte med blåbær.